Åpne i nettleser   |   Meld deg av
Facebook Twitter
logo
 

Hei!

Velkommen til Pridoks nyhetsbrev nr 3. 

Siden forrige nyhetsbrev har vi opplevd en enorm interesse for Pridok EPJ fra tyngre fagmiljøer, offentlig instanser og finansielle investorer hvor alle bidrar til å sikre utvikling og kvalitet.

Vi har den siste måned hatt fokus på å optimalisere ytelsen. Videre har vi hatt møter med flere anerkjente kunnskapsformidlere, herunder NEL, BMJ, Felleskatalogen, som vi ønsker å tilby gjennom Pridok EPJ som beslutningsstøtte.

I løpet av neste uke vil vi legge ut en demo-video på www.facebook.com/pridok. 

I utviklingsarbeidet er vi nå ferdig med hovedfasen, grunnmodellen. Etter sommerferien går vi inn i den siste fasen av ferdigstillelsen som er anslått til 6-7 mnd.

Som en del av kvalitetsikringen vil Pridok EPJ ivareta all funksjonalitet for sending, mottak, kryptering og utveksling av informasjon, og du vil med dette kun måtte forholde deg til Pridok som èn totalløsning. Dette for å sikre kvaliteten og kontrollen på alle meldinger som går ut og inn av Pridok EPJ.

Dagspressen ser for tiden på utfordringene med pasientsikkerheten i flere av dagens EPJ-systemer. Vi ønsker å fortelle hva vi har fokus på. Leger skal ikke være IT-konsulenter. 

Pridok EPJ blir en sentral løsning (web). Det betyr at backup, oppetid, oppdateringer og IT-plattform blir uaktuelle problemstillinger. Bruk PC, Mac eller nettbrett. Vår løsning blir plattform uavhengig.

Det som er viktig for legene er å kunne ha et hurtig og robust beslutningstøttesystem hvor pasientsikkerheten er i høyfokus.

Vi skal ikke lansere Pridok EPJ før vi er helt sikre på at dere får det dere forventer.

Det som er helt sikkert er at vi kommer til å ta ansvar for systemet så langt det lar seg gjøre.

Pridok AS ser frem til å komme med et nytt nyhetsbrev i august for å holde dere oppdatert.

bilde

Til orientering

Pridok AS har en egen Facebook side. Ved å trykke "Liker" vil du automatisk få oppdateringer når du logger på din egen Facebook konto. I neste uke legger vi ut en video med en smakebit av Pridok EPJ.

 
 
 
Du er påmeldt e-postlisten til med
Meld deg av denne e-postlisten
Del nyhetsbrevet på Facebook
Tweet