Pridok AS kommer med et banebrytende EPJ system
Åpne i nettleser   |   Meld deg av
Facebook Twitter
logo
 

Takk for at du har tilmeldt deg Pridok AS´ første nyhetsbrev!

Vi ble overrasket over responsen vi fikk i helgen etter at vi la ut informasjon om pridok.no på våre private Facebook-profiler.

I overkant av 100 personer har tilmeldt seg enten Beta eller nyhetsbrev.

Vi har arbeidet i det stille i over tre år med denne løsningen, og under tiden har vi hatt møter med Helsenett og Helsedirektoratet og deres standardardiseringsgruppe, tidligere KITH, for å kunne lage et mest mulig optimalt journalsystem.

Fremover vil dere merke at vi kommer til å ha en fullstendig åpen dialog med dere. Det vil bli opprettet en Facebook-gruppe, hvor gode innspill og ideer vil bli diskutert.

Vi føler oss sikre på at vi har tatt høyde for det meste i vår utvikling, men det gjenstår noe arbeid. Da vi er et system som er utviklet av leger for leger, ser vi gjerne at dere komme med innspill så vi kan få utviklet systemet i nært samarbeid med dere som brukere. 

Aktuelle nyheter
bilde

Pridok EPJ - tanken bak

I prosjektet med å utvikle det nye journalsystemet har vi gjort mange grundige vurderinger. Med utgangspunkt i kravspesifikasjonen utarbeidet av Helsedirektoratet - avdeling for standardisering, har vi gått flere steg videre og kartlagt dagens løsninger og arbeidsprosesser for å definere ytterligere krav til systemet.

Vi har tatt tak i det som fungerer og har lagt til en mengde nye idéer. Dette er noen av dem.

 

Les mer

bilde

Teamet bak Pridok EPJ

Fastlege og spesialist i allmennmedisin, Jørn Gilberg, utvikler og MSc i datasikkerhet, Frode Gilberg, markedsansvarlig og siviløkonom (cand.merc), Jørgen Gilberg

Les mer

bilde

Et par skjermbilder

Vi har etter stort trykk bestemt oss for å vise noen skjermbilder av løsningen. 

I løpet av mai vil vi legge ut flere skjermbilder.

Les mer

 
 
 
Du er påmeldt e-postlisten til med
Meld deg av denne e-postlisten
Del nyhetsbrevet på Facebook
Tweet