Åpne i nettleser
Følg oss:

New mail envelope with red marker one message | Premium Vector

Vel overstått sommerferie

Vi håper dere har hatt en god ferie og vi følger opp med noen oppdateringer og status.

 

Frikortspørring og utvidelse av Konsultasjonmalen (Regningskort):

Frikortspørring er nå lagt ut. Denne kan brukes på pasienter som kommer samme dag. Pasienter som står i timeboken gjennom natten er blitt sjekket automatisk for frikort.

Hvis pasienten har frikort vil frikortfeltet settes automatisk etter at du har trykket på "Sjekk frikort".

Hvis pasienten IKKE har frikort eller har har reservert seg mot frikortspørring (det kan man reservere seg mot), vil denne meldingen dukke opp:

I de aller fleste tilfeller vil "Informasjon om fritak for egenadel er ikke tilgjengelig" bety at vedkommende ikke har frikort.

Utvidelse av konsultasjonsmaler

De fleste vet at man kan lage egne konsultasjonsknapper slik at regningskort og eventuelt Dagsnotatmal blir satt automatisk når man trykker på en egendefinert Konsultasjonsknapp. (Se evt veileder for maler HER)

Det nye nå er at man også kan få "Knappene" til å åpne et annet "skjema" i tillegg til Regningskortet og Dagsnotatet. Det kan være en lab-rekvisisjon, Dialog-melding, Sykemelding osv.

Det er "Konsultasjonsmalen" som er blitt utvidet slik at du kan "autoåpne" ennå et "skjema". Det velger du i den nye feltutvidelse som heter "Autoopprett dokument av type" (I bildet under er en Ekontakt-melding satt til å legges til i konsultasjonen)

Trykker man nå på knappen 

vil man få frem følgende skjermbilde som viser et ferdig utfylt regningskort og en Ekontaktmelding klar til å fylles ut i tillegg til Dagsnotatet som du finner "bak" ved å trykke på "Dagsnotat" knappen på regningskortet eller åpner journalen:

Nå kan man umiddelbart sende en Ekontakt til pasient uten å måtte søke frem dokumentet og +´e den inn i journalen først. Denne utvidelse av malen gjør at du kan få et hvert skjema i Pridok til automatisk å være det "første" dokument som starter opp. Lag en egen knapp for hvert av "skjemaene" du ønsker å få lagt til.

I konsultasjonsmalen under har vi som et eksepmpel lagt inn at den i tillegg til Regningskort med takst og Dagsnotat med maltekst også skal gjøres klart en SYSVAK-melding.

Veien fremover

De første dagene etter ferien har gått med til å teste teste og igjen teste e-resept før siste runde av godkjennelse som starter på mandag. Vi skal gjøre alt for at e-resept blir godkjent nå i august og etterfølgende rulle dere på.

Både vi og NHN gjør alt for å få dette klart nå.

Vi oppfordrer dere til å følge oss på facebook.com/pridok hvis dere ønsker oftere oppdateringer om vår fremdrift/utvikling enn takten nyhetsbrevutsendelsen gir.

/Team Pridok

 

Del
facebook Del
Tweet Tweet
Tweet Tips en venn
PRIDOK AS, Trudvangveien 77, 3117 TØNSBERG
Endre dine opplysninger | Meld deg av e-postlisten
MailMojo
Del nyhetsbrevet på Facebook
Tweet