Åpne i nettleser
Følg oss: Facebook Twitter

New mail envelope with red marker one message | Premium Vector

God sommer fra oss Pridok samt en liten status

Vi vil aller først ønske deg en riktig god sommer. Vi vil gjennom juli arbeide videre med e-resept slik at vi er klare til å begynne utrulling i august.

Webasert vs Skybaserte løsninger nok en gang

Vi blir flere ganger daglig spurt om forskjellen på oss og "alle" andre EPJ´er, og vil benytter anledningen til en forklaring.

Det som skiller Pridok fra alle andre EPJ´er er at Pridok er den eneste webaserte EPJ leverandøren i Norge Det vil si at du trenger ikke å installere noe for å bruke Pridok, alt kjører i din nettleser uten bindinger til PC, Mac, Linux osv   eller NHN-linje.

Kan du lese vg.no på den enheten du har tilgjengelig, det være seg Mac, PC, Ipad, Tesla-skjerm osv, kan du også logge deg inn og bruke Pridok EPJ uten NHN. Alle andre løsninger i Norge er bygget som tradisjonelle serverløsning hvor du må ha den gode gamle serveren stående hos deg eller hos din EPJ-leverandør. Du må også installere noe for å få det til å virke. Disse løsningene er altså ikke noen teknologiske nyheter, ekstern hosting har man sett i 30 år.

Pridok har ÈN løsning som alle kjører på, og vi oppdaterer flere ganger daglig uten at du behøver å tenke på eller merker noe til det, og support får du umiddelbart tilgang til i løpet av sekunder i vår innebyggede chat-funksjon.

Pridok EPJ er som en helt vanlig nettbankløsning bare hurtigere, selvfølgelig like sikker, og vår hurtighet slår enhver skybasert og lokal løsning. Dersom du møter andre EPJ-leverandør som mener de er nettbasert, skybasert, ja til og med webasert så spør om du kan sende en henvisning fra gjeste-pc fra et hotell i Spania. Svaret blir nei. 

Hos oss slipper du å bruke hjemmekontorløsninger for å fjernstyre din windows-pc på kontoret, med Pridok er du alltid på uten bruk av "hjemmekontorløsning" eller andre VPN/Citrix-løsninger mot NHN da vanlig internett er nok.

Konklusjon:

Helsestasjoner, legevakter og sykehjem har siste 25 år vært skybasert med serveren stående på rådhuset, og man har måtte logge inn med forskjellige klientløsninger/VPN/hjemmekontorløsninger installert på lokal PC. Webaserte løsninger er fremtidsrettede og noe helt annet. Facebook, Nettbank, NAV.no og Pridok EPJ er webaserte løsninger. Vi håper dette en gang for alle klarer opp forskjellen på webasert vs skybasert i den tåken EPJ-leverandørene skaper i sin markedsføring.

e-Resept status

Vi har de siste 12 ukene arbeidet døgnet rundt sammen med NHN for å få på plass E-resept til dere.

Godkjennelsesprosessen er svært krevende og ferieavvikling gjør at dette ikke vil bli klart nå i juli. Vi fortsetter umiddelbart etter ferien og ny plan med NHN er at vi ruller dere på i august. Et stort takk til NHN for deres innsats for å få godkjenning igjennom.

I mellomtiden kan dere få se en demonstrasjon av hvor flott denne løsningen er, og litt om hvordan det blir å jobbe med PLL (Pasientens LegemiddeListe). Etter godkjennelsen av forskrivning vil vi gå over i godkjennelsesprosess med PLL og elektronisk multidose. Godkjenningen ble delt opp for å kunne lansere forskrivning på et tidligere tidspunkt.

Se video HER

 

Nye funksjoner

Hurtigere måte å sette inn en pasient på flere timer

Vi har nå laget en funksjon som "husker" siste pasient slik at du enkelt kan sette inn en pasient på flere timer. Se video på hvordan du aktiverer denne for din enhet HER

Online-booking for behandlere som ikke er fastleger (vår helintegrasjon mot Helsenorge for pasientkommunikasjon og timebooking er kun for fastleger)

Gjennom vårt samarbeid med Helseboka kan du i tillegg til å sende pasientmeldinger nå også få timebooking på din hjemmeside. Les mer om hvordan du kan få online-booking HER 

Egenbetaling og Ikke møtt

"Ikke møtt" på regningksortet har blitt utvidet til også å dekke pasienter som skal betale alt selv og ligger nå under "Årsak egenbetaling".

Veien fremover

Etter ferien kommer vi til å ha hovedfokus på arbeidsflyten, herunder søk/løpende journal, bygge opp henvisning med innhold fra journal, videresende labsvar osv kommer på plass. Videre vil vi få på plass HelseID, nyeste API mot kjernejournal og de nye søknadasløsningen inn mot NAV/HELFO. Det er nå til høsten av vi kommer til å vise den store forskjellen på utviklingstakten i en webløsning vs Skybaserte løsninger.

Vi oppfordrer dere til å følge oss på facebook.com/pridok hvis dere ønsker oftere oppdateringer om vår fremdrift/utvikling enn takten nyhetsbrevutsendelsen gir.

/Team Pridok

 

Del
facebook Del
Tweet Tweet
Tweet
PRIDOK AS, Trudvangveien 77, 3117 TØNSBERG
Endre dine opplysninger | Meld deg av e-postlisten
MailMojo
Del nyhetsbrevet på Facebook
Tweet