Åpne i nettleser
Følg oss: Facebook Twitter

OPPDATERING

Pridok tar situasjonen landet er i alvorlig. Vi arbeider nå med å få de ansvarlige i Norsk Helsenett til å hastegodkjenne Forskrivning i e-resept (godkjennelsen lå tidligere under direktoratet for e-helse, men er nå lagt under NHN, samme personell).

Vi kan få e-resept opp å kjøre på et par dager hvis NHN legger godviljen til. Det er ca 1500-2000 pasienter som hver dag møter opp på "våre" legekontor for å hente fornyelser, og tilbakemeldingen fra dere er at dette tallet har doblet seg pga "hamstring". Videre vet vi at flere av legene er sendt i hjemmekarantene, og fler vil det bli. Vi anmoder derfor NHN til virkelig å gjøre en innsats for å teste og godkjenne det helt enkle av e-resept, nemlig forskrivning. Vi vil jobbe videre utover uken som kommer for å få dette på plass. Alt annet blir rett og slett uholdbart.

Alle i Pridok arbeider nå 20 timer i døgnet, inkl helger, og vi forventer at NHN nå stiller opp, ikke for oss, men for situasjonen landet er i. Vi har stor etterspørsel fra kommuner og andre som trenger et journalsystem til midlertidig legevakter osv, og vi kan levere dette ferdig satt opp umiddelbart. 

Videoløsninger er viktig nå

Vi har gjort integrasjoner med videokommunikasjonsløsninger og er nå godkjent i Helsenorge.no.

Det er to aktører vi har fått på plass de siste dagene.

Helseboka.no

Helseboka.no skiller seg ut ved å ha et totaltprodukt i Pridok. Mange av dere ikke-fastleger bruker i dag helseboka til å sende sikre dialogmeldinger til pasienten. Nå har de akkurat lansert deres videotjeneste og vi har integrert disse med SMS utsendelse fra timebok og de regner med å bli godkjent til timebestilling direkte fra helsenorge.no (fastleger) i løpet av kort tid. Videre regner vi med å ha satt i drift deres onlinebooking integrert med din kalender i Pridok i løpet av dager, slik at ikke-fastleger kan ta i mot online booking fra sine hjemmesider.

Helseboka.no har bundlet et produkt spesielt for Pridok, og våre kunder som ikke er fastleger får tilgang til å sende dialogmeldinger til pasienter på sikkerhetsnivå 4, og pasienten kan sende deg ekonsultasjoner direkte inn i Pirdok EPJ. Fastlegene bruker vår helsenorge.no integrasjon for ekonsultasjoner/ekontakt.

Prøv Helseboka HER

 

Confrer.com

Pridok og Confrere ble godkjente for 2 dager siden mot Helsenorge.no. Det betyr at fastlegepasienter kan booke videotimer som du har gjort tilgjengelig til Helsenorge.no fra Pridok. Videre vil pasienten bli varslet med SMS og starter videokonsultasjonen fra en knapp i Helsenorge.no. Under kan du se bildet pasienten får i Helsenorge nå pasienten har booket time.

Prøv Confrere.com HER

 

 

 

 

/Team Pridok

 

Del
facebook Del
Tweet Tweet
Tweet
PRIDOK AS, Trudvangveien 77, 3117 TØNSBERG
Endre dine opplysninger | Meld deg av e-postlisten
MailMojo
Del nyhetsbrevet på Facebook
Tweet