Åpne i nettleser
 
 
 
 
Følg oss: nettside Facebook Twitter 
 
 
 

Helsenorge.no integrasjon (timebestilling, forny resept, ekonsultasjon, dialog)

Vi gleder oss til å slippe på de første fastlegene på Helsenorge.no integrasjonen i uken etter 17 mai. Vi forventer at alle fastleger vil starte opp i løpet av juni. 

Fastlegene kan la pasienter booke timer selv via helsenorge.no, forny resepter og starte e-konsultasjoner, og all kommunikasjon kommer inn i Pridok. Videre kan legene sende meldinger til pasienten, uten bruk av private 3.parts løsninger. 

Alle timer varsles for digitale innbyggere på helsenorge og til innbyggeren. Dette gjelder timer som er bestilt fra helsenorge.no og timer som pasienten bestiller direkte på legekontoret.

Under kan du se hvordan det ser ut for pasienten fra Helsenorge.no portalen.

 

Under ser du hvordan skjermbildet ser ut når du har startet dialogen mellom en pasient i Helsenorge.no og deg i Pridok:

 

 

Vi skal  hjelpe dere med å flytte det meste av alle henvendelser vekk fra telefon og over til "selvbetjening".

Helsenorge.no er blitt utfordret av oss til at alle behandlere i Norsk Helsenett bør få tilgang til Digitaldialog, ikke kun fastleger/avtalespesialister. Helsenorge.no er positive til dette, men kan ikke gi oss en dato. 

 

 

E-resept - hvor er vi nå?

Vi vet alle venter på ferdigstillelsen av e-resept. Uken før påske leverte vi inn dokumentasjon på 800 punkter til direktoratet for e-helse. Rett etter påske fikk vi krav om ytterligere skjermbildedokumentasjon, og dette arbeider vi med å ferdigstille nå.

Det er veldig vanskelig for oss å gi et klart svar på når e-resepten blir ferdig da det er mange prosesser som skal kjøres. Rent formelt så må vi ferdigstille dokumentasjonen på alle skjermbildene rundt e-resept, deretter må vi få en dato for akseptansetest hos direktoratet. Vi klarer ikke å svare om dette kommer på plass før sommeren eller om det blir over sommeren. 

P.t har vi 85% ferdig, men det er de siste detaljene og formalitetene som gjenstår, ikke teknologiske utfordringer. 

Vi vet at mange har med stor tålmodighet ventet lenge, og vi gjør alt vi kan for å ferdigstille e-resept så fort som mulig. Vi har nå passert 550 fastleger som har reservert en lisens, og disse har vi satt på hold til nettopp e-resept er klart. Så snart vi har fått akseptansedato, vil vi kommunisere dette ut.

 

 

/Team Pridok

 

 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
Del
 
  facebook   Del
 
  Tweet   Tweet
 
  Tweet  
 
PRIDOK AS, Trudvangveien 77, 3117 TØNSBERG
 
Endre dine opplysninger | Meld deg av e-postlisten
MailMojo
 
 
                                           
Del nyhetsbrevet på Facebook
Tweet