Åpne i nettleser
 
 
 
 
Følg oss: nettside Facebook Twitter 
 
 
 

Status

Vi ønsker å starte med å ønske deg en riktig god jul og et godt nytt år. Interessen rundt Pridok EPJ har vært veldig stor gjennom hele 2018, og det toppet seg med at vi kan avslutte året med 500 brukere i produksjon og like mange som foreløpig har bestilt oppstart i 2019.

Skybasert vs webbasert

Det er fortsatt mange som ikke forstår forskjellen på hva "skybaserte" EPJ leverandører tilbyr og hva Pridok EPJ som webbasert løsning er. Mange tror at det er det samme.

Kort fortalt er et webbasert system også skybasert, men et skybasert system er ikke nødvendigvis webbasert.

Skybasert

Betyr i grunnen at noen har din server stående et annet sted enn på kontoret. Er et system skybasert, og ikke webbasert, vil du fortsatt ha behov for en server. Opplevelsen du da vil ha på kontoret med en skybasert løsning kan sammenlignes med den du har når du bruker hjemmekontorløsningen i Norsk Helsenett.

Webbasert

Pridok EPJ laget for nettlesere (browsere) og kan sammenlignes med en nettbankløsning. Man trenger ikke egen server for å ha tilgang til journalsystemet. Pridok EPJ er bygget på skyoperativsystemet Azure til Microsoft, og vi utfører daglige oppdateringer uten at du merker noe til det.

Vi er stolte av at vi de siste to årene har hatt 99,995% oppetid, og at Pridok EPJ er tilgjengelig hele døgnet, hele uken, året rundt. Husk, du trenger ikke NHN linje eller Buypass kort, kun en PC, Buypass mobilapp og vanlig internettforbindelse.

e-resept

Mange venter nå på Pridok sin e-reseptfunksjonalitet, og vi har nå fått eksamensdato 22 februar. Denne eksamen skal vi bestå. Gled dere!

Digital dialog - Helsenorge.no

Vi er straks ferdig med integrasjonen og slipper på brukere 1. uken i februar. Det betyr at all kommunikasjon mellom pasient og fastlege skjer mellom innboksen til pasienten i Helsenorge og journalen til pasienten i Pridok EPJ. Pasienten kan også booke time og fornye resept.

 

 

 

 

MediPay fra PayEx

Vi har nå to piloterkontorer i drift på MediPay, og vi vil slippe på alle rett over nyttår. På pilotkontorene i dag er det ca 20% av pasientene som ender opp med en faktura. Det er du som lege som bestemmer hva gebyret skal være. Oppsummert er denne løsningen mange reiser bedre enn hva som finnes i dag:

1. Du får fakturagebyret
2. Du får pengene umiddelbart da PayEx kjøper fakturaen
3. Du slipper portokostnader
4. Du kan selv sette fakturagebyret til 0,- for pasienter som synes mobilbetaling blir vanskelig
5. Ingen gebyr for å avlyse et krav
6. Max 3 mnd bindingstid UTEN bruddgebyr

Det er stor pågang for denne betalingsløsningen, og Pridok EPJ kommer ikke til å etablere avtale med andre betalingsaktører med mindre det gavner legene. Det skal du være trygg på.

Sekretærfunksjoner

Vi bruker en del tid på funksjoner som letter arbeidet for sekretærene, og disse funksjonene blir lagt ut fortløpende. I løpet av romjulen legger vi ut en funksjon som viser alle legene i ett og samme kalenderbilde. Velger man en pasient i kalenderen vil man automatisk bli satt til å "jobbe på vegne av" den aktuelle legen.

Integrasjon med utstyr

Vi har dialog med Spirare og Wellch Allyn og vi har fått nødvendig dokumentasjon for integrering. I løpet av februar skal vi begynne på en integrasjon som gjør at deres utstyr automatisk sender svaret direkte inn i pasientens journal i Pridok EPJ.

2019

Med så mange fastleger i kø, gleder vi oss veldig til å få på plass de siste brikkene. En spesiell takk ønskes til våre brukere som daglig gir oss ros og innspill.

Vi har planlagt for god kapasitet i 2019, og ønsker nye kunder velkommen og du kan ta kontakt med oss her

Se full demonstrasjon av Pridok EPJ 

 

 

/Team Pridok

 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
Del
 
  facebook   Del
 
  Tweet   Tweet
 
  Tweet  
 
PRIDOK AS, Trudvangveien 77, 3117 TØNSBERG
 
Endre dine opplysninger | Meld deg av e-postlisten
MailMojo
 
 
                                           
Del nyhetsbrevet på Facebook
Tweet