Åpne i nettleser
 
 
 
 
Følg oss:
 
 
 

Rettelse i Pridok EPJ i dag

På mandag rundt lunsj opplevde flere at Pridok EPJ var mindre responsivt. Vi gjenstartet en service som hadde gått i taket, og gjorde en rettelse, og var sikre på at feilen var rettet.

I dag rundt lunsj skjedde det samme igjen, men nå fant vi den egentlige årsaken. Feilen ble oppdaget etter at en fastlege gjentatte ganger forsøkte å sende inn et HELFO-oppgjør som feilet. Introduksjonen av beriket ICPC-2 diagnosene i forrige uke forårsaket en feil på innsendelsen av HELFO-oppgjør, og som igjen gjorde at en tjeneste gikk i loop. Fastlegen gjorde ingenting galt, det var en bug som vi burde ha oppdaget.

Vårt mål er å vise at Pridok EPJ er mer robust enn din strømleverandør, og vi beklager ubeleiligheten noen av dere opplevde to korte perioder. Feilen ble rettet og lagt ut i løpet av minutter.

 

Viktig info i forbindelse med frikortstatus

Frikortspørringer er åpent for Fastlege, Psykolog og Fysioterapeut i Pridok.

Det gjøres nattlige oppslag på timelisten for påfølgende dag per behandler. Disse må være satt opp til korrekt i Pridok EPJ. Dersom det har blitt kjørt spørring vil datofeltet være fylt ut i journalen til pasienten: Frikort status sist oppdatert.

Det er 2 forskjellige frikort tak, som er uavhengige av hverandre. Har du frikort tak 1 har du ikke automatisk frikort tak 2 og omvendt.

Frikort tak 1: Fastlege, psykolog

Frikort tak 2: Fysioterapeut

Fordi en virksomhet kan ha forskjellige type behandlere som behandler samme pasient må vi vite behandler rolle. Gå inn i din virksomhet, trykk på knappen "Behandler", velg deg selv for å gjøre rettelsen.

Fastlege:

Kategori Helsepersonell: Må være Lege.

Praksistype må være fastlege, enten Fastlege (utbetaling til legen) eller Fastlege fastlønnet (utbetaling til kommunene)

Fysioterapeut og pyskologer skal kun utfylle "Kategori Helsepersonell", "Praksistype" skal være blank.

/Team Pridok

 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
Del
 
  facebook   Del
 
  Tweet   Tweet
 
  Tweet  
 
PRIDOK AS, Trudvangveien 77, 3117 TØNSBERG
 
Endre dine opplysninger | Meld deg av e-postlisten
MailMojo
 
 
                                           
Del nyhetsbrevet på Facebook
Tweet