Åpne i nettleser
 
 
 
 
Følg oss:
 
 
 

Pridok har fått en større oppgradering

Vi har i dag gjort en større oppgradering. 

Sammenstilling av labsvar

Når du er inne på en pasient, kan du få labsvar stilt opp i tabellform ved å velge "Labsvar" under knappen med tre streker. 

Historikk på åpnede journaler

Ved å trykke på knappen i midten på bildet (står øverst i venstre hjørne i Pridok EPJ), får du opp en historikk over alle journaler som har vært åpnet. Nå blir det lettere å finne tilbake til pasienter du har hatt i løpet av dagen. Det er også lagt inn en snarvei til denne funksjonen: Ctrl+H. 

Regningskortet er oppdatert med berikede diagnoser

Vi har nå lagt inn ICD-10 og ICPC-2B. ICPC-2B er den berikede versjonen av ICPC-2. I den berikede versjonen kan man f.eks skrive "forkjølelse" og riktig kode vil bli angitt i forhold til NAV. Videre er det lagt inn en boks hvor man kan angi om diagnosen er "Usikker".

 

Flere verdier i dagsnotatet

Nederst i dagsnotatet kan man legge inn flere verdier (Crp, Hb, Inr, Strep, HbA1c, Glukose, Kreatinin, SR, Stix). 

Behandle scannede filer samt sende vedlegg

Det er mulig å sende f. eks en journal via en dialog-notat melding, eller laste opp et scannet dokument og knytte dette til f.eks et dagsnotat.

Har du et dokument (alle fil-typer), kan du trekke og slippe filen inn i "skyen" på bildet under. "Skyen" fremkommer etter at du har trykket på "bindersen" øverst i et dokument/skjema eller en melding du ønsker å knytte filen til. På samme måte kan du f. eks opprette et dialog-notat, trykke på bindersen, og deretter "trekke og slippe" en eksportert journal. Journalen vil da kunne sendes som et vedlegg i dialog-notat meldingen.

Vi vil snart få på plass en funksjon som gjør at du kan "trekke og slippe" en fil rett i journalen og tagge filen som f. eks EPIKRISE, EKG osv. Frem til det er på plass, må du "trekke og slippe" en fil til en dokumenttype (dagsnotat, henvisning, dialog-notat osv.).

Grafisk endring

Det er gjort en del endringer på ikoner. "Har møtt" fargen er blitt litt dypere grønn slik at kontrasten blir bedre.

 

PayEx MediPay

Medicalis Tønsberg og Vital legesenter er nå piloter på PayEx MediPay. Vi gleder oss til å kjøre 1-2 uker med de før resten kan komme på.
 

 

 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
Del
 
  facebook   Del
 
  Tweet   Tweet
 
  Tweet  
 
PRIDOK AS, Trudvangveien 77, 3117 TØNSBERG
 
Endre dine opplysninger | Meld deg av e-postlisten
MailMojo
 
 
                                           
Del nyhetsbrevet på Facebook
Tweet