Åpne i nettleser
 
 
 
 
 
Følg oss: nettside Facebook Twitter 
 

Hva er status på Pridok EPJ

Vi har nå over 400 brukere i produksjon på Pridok EPJ, og tilbakemeldingen vi får er oppløftende.

Dette er ord vi hører fra våre brukere

"vi velsigner dette programmet hver eneste dag",

"for første gang møter jeg på jobben uten å ha noe ugjort liggende",

"hele kontoret kom i gang uten opplæring!",

"jeg viste det til kollegaer på fagkveld i går, og alle var imponert",

"si fra hvis dere trenger referanser",

"endelig kan jeg bruke min Mac".

MEN, vi må også innrømme at alt i systemet ikke er på plass enda.

Våre brukere har frem til nå måtte printe resepter, henvisninger og sykemeldinger. Henvisninger er nå klart og vi trenger et par dager til for siste test før den blir sluppet til våre brukere. Den nye digitale sykemeldingen er i siste test hos NAV og slippes før sommeren. 

Det som har stort fokus hos våre utviklere nå er ferdigstillelse av e-resept. Pridok EPJ er bygget på en skyplattform (Microsoft Azure) og ikke et Windows operativsystem. Dette har medført at vi ikke kan ta i bruk direktoratets ferdige forskrivningsmodul. Vi har vært nødt til å lage vår egen forskrivningsmodul basert på Microsoft Azure plattformen. Vi er ferdig med FEST integrasjonen, men mangler å ferdigstille de meldingstypene som ligger bak e-resept (hentemeldinger, seponeringsmeldinger etc). Det arbeides intenst med å ferdigstille denne modulen og vi regner med godkjenning etter sommeren.

Mange venter på vår terminalfrie betalingsløsning Medipay fra PayEx. Det skal være slutt på dyre leasingavtaler og lange bindingstider. Fremtiden er termnalfri og fakturagebyrene tilfaller brukeren/legen. Vi er i siste testfase og de første piloter skal på i juni. Ut fra våre estimater vil en gjennomsnittlig fastlege få dekket det meste av kostnadene til Pridok EPJ ut fra nettoinntekten fra fakturagebyrene, For Pridok handler det om å gi "makten tilbake til brukeren/legen".

Vi kunne med få ressurser lage en komplett booking og pasientkontaktside i Pridok, men vi mener at den eneste riktige vei å gå er gjennom helsenorge.no. Skal man ordne noe med sin skatt benyttes altinn.no, og på samme måte mener vi at all pasientkontakt hører hjemme i helsenorge.no. Derfor er det gledelig å informere om at vi er i full gang med denne integrasjonen. Pasienter kan booke time (dine bookbare timer i Pridok vil bli synelig i helsenorge.no), pasienter kan sende meldinger og fornye resepter i helsenorge.no.

Vi har indikasjoner gjennom vårt køsystem at det blir veldig travelt utover høsten. Vi kan ikke garantere at alle som ønsker Pridok EPJ vil kunne få det når de måtte ønske det. Derfor vil vi gjerne tilby deg å melde deg inn i køen slik at vi kan ta en dialog om dine muligheter. Tilmeld deg kø´en her

 
 
 

Nye medarbeidere i 2018

 

 
 
 
 
 
 
 

Kristin Aaby

Senior utvikler

Lang erfaring som utvikler og med erfaring fra helserelatert arbeid. Hun gleder seg til å være med å utvikle Pridok EPJ videre og til å bli en del av et voksende team. 

 

 

Diana Paulsen

Utvikler

Utdannet dataingeniør med tilleggsfag i informasjons-sikkerhet. Har tidligere jobbet som testingeniør i Jotron. Gleder seg til å lære mye av et utrolig kunnskapsrikt miljø og bidra til at helsepersonell får en enklere hverdag. 

 

 

Catrine Gravningen Karlsen

Support & Markedskoordinator

Bakgrunn fra salg og med lang prosjektledererfaring fra Event-bransjen hvor hun var ansvarlig  for organisering, planlegging og gjennomføringen av Event. Hun har fulgt Pridok tett siden oppstarten og gleder seg veldig til å ta fatt på nye oppgaver. 

 

 

 
 
 
 
 
Del
 
  facebook   Del
 
  Tweet   Tweet
 
  Tweet  
 
PRIDOK AS, Trudvangveien 77, 3117 TØNSBERG
 
Endre dine opplysninger | Meld deg av e-postlisten
MailMojo
 
 
                                           
Del nyhetsbrevet på Facebook
Tweet