Åpne i nettleser   |   Meld deg av
Facebook Twitter
logo
 

Kort status

Vi har satt i drift vår egenutviklede skybaserte meldingsutveksler, samt fått på plass oppgjør mot HELFO.  

Det er nå gjennomført over 11.000 konsultasjoner i Pridok EPJ og løsningen virker veldig stabil. Etterspørselen for å komme i gang med Pridok EPJ har medført en kø av nye brukere som vil på.

Vi er i full gang med konvertering av legekontorer. Nye leger kan ikke påregne konvertering/oppstart før snøen er borte.

For å møte etterspørselen har vi ansatt tre nye medarbeidere som starter over nyttår. 

Kø for å komme i gang med Pridok EPJ

Trykk her for en uforpliktende plass i køen.

Hvis du ennå ikke har bedt om brukernavn/passord for å logge på demoversjonen, kan du få det her. Hvis du kun ønsker å se demoveilederen kan den hentes her.

En demoversjon av Pridok EPJ og demoveilederen vil være nok til å gi deg et innblikk i hva en skybasert verden vil bety for deg.

Pridok AS dro i land både publikumsprisen og gründerprisen under Gründeruka 2017.

Fastlege og medgründer Jørn Gilberg fikk overlevert både Gründerprisen og Publikumsprisen under avslutningen av Gründeruken i Vestfold. 

Full mobilitet med ekte skybasert løsning

Pridok EPJ er bygget på skyplattformen Microsoft Azure og integrert med alle tjenestene i Norsk Helsenett.

Pridok AS, i samarbeid med Norsk Helsenett og Microsoft Norge, har muliggjort at våre brukere ikke trenger VPN eller fysisk Helsenettlinje. Dette samarbeidet var essensielt for å gi brukerne full mobilitet. Om du sitter i Spania eller innerst på Trysilfjellet vil du ha full tilgang til ditt journalsystem, selv på et dårlig mobilnett. Du trenger ikke engang å ha med deg ditt Buypass-kort.

Utover mobilitet vil du slippe dyre servere, backup, oppgraderinger, VPN, Citrix, eller andre eksterne serverløsninger skjult som "webbasert" EPJ. 

Vi arbeider videre i romjulen med å få på plass flere meldingstyper i Pridok EPJ og vi gleder oss til å slippe dere alle inn i 2018.

Følg oss gjerne på Facebook

 

 

 
 
 
Du er påmeldt e-postlisten til med
Meld deg av denne e-postlisten
Del nyhetsbrevet på Facebook
Tweet