Nyhetsbrev Juni 2016
Åpne i nettleser   |   Meld deg av
Facebook Twitter
logo
 

De første 14 brukere er nå i drift på Pridok EPJ.

Vi holder nå på å legge siste hånd på regningskortet og meldingsutveksleren og klargjør for at fastleger kan komme på over sommeren.

Vi har bedt direktoratet om å få godkjent vår egenutviklet resept- og multidosemodul i september. 

I overkant av 200 demobrukere er nå kommet på løsningen, og vi får gode tilbakemeldinger og ønsker om funksjonalitet. Hvis du ikke har fått brukernavn og passord til demoversjonen, kan du få det her her...

Aktuelle nyheter
bilde

Hva sier Harald Dobloug etter 2 måneders bruk?

-"Pridok er intuitivt, raskt og enkelt. Dette er fremtiden!"

Legevisitt.no tilbyr en privat legevakttjeneste, og det har vært viktig for dem å få et EPJ system som kan fungere ute i felt.
 

bilde

Terminalfri betaling - legene beholder fakturagebyrene

I 2017 skal det bli slutt på betalingsterminaler, bindingstider i årevis og hvor andre stikker avgårde med inntektsmulighetene som ligger i betalingshåndtering.

Pridok EPJ kommer nå med en helt terminalfri betalingsløsning, Medipay, i samarbeid med PayEx, en av de største aktørene i Europa på betalingsløsninger, fakturering, purring og inkasso.

Pridok EPJ fullintegreres med Payex så legen ser fakturastatus og kan slette krav o.l. uten å måtte logge på eksterne portalløsninger.

Hvordan fungerer betalingsløsningen?

Pasientene får en SMS med en link til PayEx checkout portal etter endt konsultasjon. Her kan pasienten velge mellom Vipps, Kort eller faktura. Ignorerer pasienten SMS´en, vil det automatisk sendes en faktura etter en uke. Man kan også printe ut en "kontant-faktura" som vil være gebyrfri ved betaling innen en uke for de som ikke er komfortable med mobile løsninger. Videre kan man krysse av i regningskortet om pårørende eller andre skal gjøre checkout på vegne av pasienten, eller man kan ta i mot kontant, hvorpå legen tar i mot dette og samtidig mottar selv et krav om vips/kort-innbetaling for konsultasjonen.

Det vil være en transaksjonsavgift pr betaling, men i motsetning til andre betalingsaktører, så vil fakturagebyret i all hovedsak tilfalle legen.

Målinger vi har gjort viser at andelen av pasienter som velger "send faktura" er så høy ( mer enn 2-3 fakturaer om dagen) at du trolig vil ende opp med en netto inntekt ved å bruke vår løsning.

Les mer...

bilde

Unilabs kjøper 100 lisenser

Pridok er stolte av å kunne informere om at Unilabs Norge, Europas største leverandør av laboratorietjenester, i første omgang har kjøpt 100 lisenser som de vil gi til sine primærbrukere av deres laboratorietjenester. Avtalen har en verdi i første omgang på 2,5 mill.

Det vil fortsatt være mulig å rekvirere gjennom IHR, Interaktor, Fürst, men med Unilabs vil du kunne rekvirere, uten bruk av 3.parts programmer, i Pridok EPJ fra f.eks en Ipad når du er på hjemmebesøk.  Les mer...​​​​

bilde

Konvertering ferdig med Winmed2 og CGM Journal

Vi er nå ferdig med konverteringsrutinen til de med Winmed 2 og CGM Journal (Winmed 3).

Infodoc og System-X går vi nå i gang med og i løpet av høsten vil alle systemer være dekket av våre konverteringsrutiner.

bilde

Forhåndsbestill Pridok EPJ

Vi var klar over at de fleste leger ønsker seg et moderne 100% skybasert EPJ system, fri for servere, back-up jobber, og samtidig få inn full mobilitet. Mottakelsen fra våre over 200 demobrukere har vært så overveldende at vi nok må begynne med forhåndsreservasjon for høsten 2017.

Vi ønsker at overgangen til Pridok EPJ skal være smertefri og vi kommer derfor til å sette en begrensning på hvor mange vi kan love å klare før årsskiftet, for å sikre en god opplevelse for alle parter. Vi vil annonsere forhåndsbestilling i et eget nyhetsbrev

 
 
 
Du er påmeldt e-postlisten til med
Meld deg av denne e-postlisten
Del nyhetsbrevet på Facebook
Tweet