Åpne i nettleser
100% skybasert
 
 
 
 
Følg oss:
 

Hei , her er ditt brukernavn og passord til Pridok EPJ (early demo)

I noen timer har våre 71 early beta brukere sett skjermbildet vist over. Grunnen til dette er at vi har gjort klart for over 200 brukere, og du er en av disse. Nå kan du logge på og klikke rundt i fremtidens EPJ system. 

For å hjelpe deg litt på vei har vi laget en demo-veiledning som kan lastes ned her.

Du kan ikke gjøre noe galt, så vær ikke redd for å trykke rundt i løsningen.

Logg på test.pridok.no

Brukernavn: 
Passord: 

 

Hva betyr det at Pridok EPJ kjører fra Microsoft Azure?

 

Pridok EPJ er plattformuavhengig. De fleste programmer er laget til enten til Mac eller Windows operativsystem. 100% skybaserte løsninger er bygget til å kjøre i en nettleser, og det er derfor likegyldig om man benytter en Iphone, Ipad, PC eller Mac.

Du kan altså si farvel til din server, farvel til backup´er og farvel til dyre driftskostander. Videre kan du ønske mobiliteten velkommen.

Pridok EPJ har fått Norsk Helsenett linje direkte inn i løsningen. Det betyr at du får full funksjonalitet fra en hvilken som helst internettlinje, med hvilken som helst enhet, uavhengig av hvor du befinner deg, uten å måtte installere 3. parts programmer. Det er Pridok EPJ helt alene om å tilby.

Det er mange aktører som pakker sine løsninger inn i Citrix eller andre 3. parts programmer og hevder deres løsning er skybasert. Det de har laget er en klassisk client/server løsning som er eksternt driftet, og du som bruker må benytte 3. parts programmer for å se "video" av en skjerm som står i et eller annet driftsenter.

 

Litt informasjon om vår kommende betalingsløsning, Medipay fra PayEx

Vi har nå laget en avtale om å benytte den terminalfrie løsningen til PayEx. Vi har ikke tro på løsninger med lange dyre leasingavtaler av bokser som fyller opp dine lokaler. PayEx har desidert den mest moderne betalingsløsningen i Europa. 

Pasienten får en SMS med en link til en betalingsportal etter endt konsultasjon. Pasienten kan betale med Vipps, Kort, eller be om å få en faktura. Ignorerer pasienten linken, vil PayEx automatisk sende ut en faktura etter syv dager og følge denne opp for deg.

PayEx skal ha en transaksjonsavgift pr betaling, men på alle utsendte fakturaer bestemmer du fakturagebyret. Fakturagebyret tilfaller deg, minus kostnader for utsendelse. Våre analyser viser at du kan kraftig senke fakturagebyret eller finansiere hele din EPJ løsning med overskuddet.

Les mer her

 

Vi vil gjerne ha tilbakemeldinger fra deg - din stemme vil bli hørt

I bildet under kan du se at det er mulig sende inn kommentarer på utsnitt av skjermbildet når du er logget på. Det er et lite kamera-ikon nede i høyre hjørne av Pridok EPJ hvor denne funksjonen kalles. Har du kommentarer eller ønsker kan du altså sende dette rett inn i vårt utviklingsmiljø, og vi kan rette eller legge til funksjoner du måtte ønske.

 

 
 
 
 
 
 
 
Del
 
  facebook   Del
 
  Tweet   Tweet
 
  Tweet  
 
PRIDOK AS, Trudvangveien 77, 3117 TØNSBERG
 
Endre dine opplysninger | Meld deg av e-postlisten
MailMojo
 
 
                                           
Del nyhetsbrevet på Facebook
Tweet