Åpne i nettleser   |   Meld deg av
Facebook Twitter
logo
 

Kjære ,

Velkommen til Pridoks nyhetsbrev nr 10

Vi ønsker med dette nyhetsbrevet å gi deg en generell status for vårt journalsystem.

Hva er det som gjør Pridok EPJ så revolusjonerende?

Det er flere ting med Pridok EPJ som er revolusjonerende. Det er utviklet med siste teknologi tilgjengelig, svært rask, robust og fleksibelt da det kan kjøres fra alle enheter som du ellers kan «surfe» på/med. Alt du trenger er altså en nettleser.

Du slipper server, backup-rutiner, egen internettlinje til Norsk helsenett og dyre supportavtaler for kontorets infrastruktur. Friheten til å kunne bruke touch-skjerm, diktere tekst til tale, ta bilder med nettbrett/mobilen og få bildene rett inn i journalen à dra dem over i henvisningen til hudlegen, bare for å nevne noen fordeler. Ha med deg hele systemet ut av kontoret ved tverrfaglige møter, sykebesøk, legevakt, kurs og ferier om ønskelig. Alt er bare en login unna. Med rollebasert pålogging, kan du skifte enkelt mellom dine roller, for eksempel på kontoret, på legevakt, på sykehjem og helsestasjon (forutsettes at dine øvrige rollesteder benytter Pridok EPJ). Når du har ferie, så kan du tilordne midlertidig tilgang for annet legekontor ved kollegial fraværsdekning. Fleksibiliteten er stor og tilpasses individuelt etter behov.

For å få til dette har vi måtte være banebrytende og innovative på flere områder. I dag inneholder de forskjellige EPJ-systemene flere forskjellige programmer for å kunne fungere. Ingen leverer et EPJ-system med egenutviklet e-resept, meldingsutveksling og rekvireringsfunksjonalitet slik vi gjør. Hos oss sikrer vår utvikling en optimalt sammenskrudd funksjonalitet «som bare fungerer».  Fremtiden er skybasert og vi ønsker ikke å bruke tid på å lage en ny løsning som skal fungere med gammel teknologi, men håndtere den kliniske hverdagen og sikre flyt av inn- og utgående meldinger mellom primær- og spesialisthelsetjenesten, lab og pasienter.

Dette er svært komplekst og krever en utviklergruppe som har høy faglig kompetanse og evnen til å forstå sammensatt systemarkitektur og moderne programmeringsteknikker. Vi har derfor stilt høye krav til akademisk bakgrunn og erfaring og mener vi har Norges beste utviklere i sving.

Det har krevet mye koordinering og nybrottsarbeid i utviklingen av løsningen for å komme ditt vi er i dag. Vi har fått fantastisk hjelp/støtte fra Microsoft, Norsk helsenett og e-helsedirektoratet i vårt nybrottsarbeid med skybasert løsning. I forrige uke ble linjen mellom Microsoft Azure (skyløsningen) og Norsk helsenett etablert. Norsk helsenett tegner nå opp sikkerhetsbildet med Microsoft og oss, og dette skal være klart innen 1.februar. Sikkerheten kommer foran alt og vi kan ikke gå på kompromiss med dette. Siden Pridok EPJ vil stå i en skyløsning som har Norsk helsenett, så trenger ikke behandler lengre ha egen nhn-linje på kontoret, men vil klare seg med et langt billigere internettløsning.

.

Demo-versjon av Pridok EPJ

Vi har sluppet inn 19 leger på en early-demo site. Dette er engasjerte brukere som bruker tid på å rapportere inn ønsker, feil og mangler. Vi kommer til å kjøre med et begrenset antall demo-brukere ut januar før vi slipper på alle som har tilmeldt seg.

Tilbakemeldingene så langt har vært veldig positive. Sitter du og tenker at du har lyst til å bli en early-demo brukere og samtidig er innstilt på å gi oss tilbakemeldinger, kan du sende en mail til jorgen@pridok.no.

Noen skjermbilder "mens vi venter"

Som det første EPJ system kommer vi til å introdusere en lekker multidose funksjon. Det skal bli slutt på all manuell håndtering av fakser til apotek og hjemmesykepleie.

God jul og et godt nytt år!

Vi ønsker dere alle noen fine dager i julen, enten dere er med familie, på reise eller har vakt.

Med vennlig hilsen

Pridok AS

bilde

Til orientering

Pridok AS har en egen Facebook side. Ved å trykke "Liker" vil du automatisk få oppdateringer når du logger på din egen Facebook konto.

Det publiseres mer på Facebook enn i våre nyhetsbrev.

 
 
 
Du er påmeldt e-postlisten til med
Meld deg av denne e-postlisten
Del nyhetsbrevet på Facebook
Tweet