Åpne i nettleser   |   Meld deg av
Facebook Twitter
logo
 

Kjære ,

Velkommen til Pridoks nyhetsbrev nr 9

Vi ønsker med dette nyhetsbrevet å gi deg en generell status. Det har skjedd mye siden siste nyhetsbrev. Her er noen aktuelle saker:

MTI Technology Award 2016 tildelt Pridok AS

Les nyheten!

Vi er stolte over at vi i forrige uke mottok MTI Technology Award 2016. Vi vant både juryprisen og publikumsprisen. 

Demo-versjon av Pridok EPJ

Neste fredag vil vi begynne å rulle ut Pridok EPJ til våre demobrukere. De som har tilmeldt seg vil automatisk få tilsendt brukernavn/passord. 

Utrullingen vil gjøres i puljer over de neste tre ukene. Bakgrunnen for dette er at vi trenger å teste lasten hos skytjenesten til Microsoft Azure, der Pridok EPJ kjøres fra. 

I stedet for å sette opp Microsoft Azure til "max ytelse", ønsker vi å se hvor balansepunktet på ytelsen ligger, samt optimalisere skyløsningen etterhvert som flere og flere kommer på. Endringer i ytelse kommer da umiddelbart.

Noen skjermbilder "mens vi venter"

3. partssystemer til pasientkontakt?

Vi er glade for at helsenorge.no åpner opp de nye tjenestene fullt ut fra 1 januar slik at pasientkontakt (bestille time, forny resept, starte e-konsultasjon, kontakte legekontoret etc) skal foregå gjennom helsenorge.no, direkte til legens EPJ system. Se info. Direktoratet for e-helse satser nå virkelig på helsenorge.no, og vi vil støtte fullt ut alle de tjenester som kommer.

"Min side" på helsenorge.no

Vi arbeider allerede med integrasjonen mot helsenorge.no og vil ha løsningen klar når e-hdir åpner for dette. Da har både pasienten og fastlegen en offentlig portal for pasientadministrasjon (PAS). Dette på samme måte som Altinn har for borgernes skatteforhold, uten SMS gebyrer og lignende for deg og dine pasienter. Dere får alt dette automatisk inn i Pridok EPJ uten å måtte "klippe og lime" fra andre systemer.

Pridok kommer også til å lage en "hjemmeside" for din virksomhet, en hjemmeside du enkelt kan redigere direkte i Pridok EPJ.

Når kan jeg bruke Pridok EPJ i min praksis?

1. januar 2017 settes Pridok EPJ i produksjon, men vi ønsker ikke å slippe inn alle samtidig. Vi har ikke kapasitet til å konvertere så mange kunder på så kort tid og vi vil sikre oss at man får en trygg og god opplevelse i overgangsfasen.

Vi er sikre på at Pridok EPJ er overlegent alle andre systemer når det gjelder bruk, mobilitet, kvalitet og sikkerhet, allerede når løsningen driftsettes.

For å garantere dette, skal Pridok EPJ være uavhengig av 3 partsløsninger. Det vil derfor være noen rekvisisjoner som i dag er avhengige av andre programmer og sære skjemaer man må påregne å merke selv med etiketter fra etikettskriveren (alle svar vil uansett komme digitalt inn), 

Det er ikke sikkert at alle betalingsløsningene vil være ferdig integrert til 1.januar, men vi vil løpende utvikle Pridok EPJ med nye funksjoner. Dette er endringer og ny funksjonalitet som fortløpende vil være tilgjengelige uten at dere behøver å gjøre noe som helst. Det er en av de store fordelene med å bruke en skytjeneste.

De vi slipper inn 1. januar forventer vi er aktive medspillere når det gjelder tilbakemeldinger med ønsker og krav. Sitter du og tenker at du er en "early adaptor", hører vi gjerne fra deg.

Dere som vil vente til "alt er klart" er også velkomne til å ta kontakt. Vi vil prioritere etter ”kø prinsippet” og slipper til nye brukere fortløpende utover våren.

Med vennlig hilsen

Pridok AS

bilde

Til orientering

Pridok AS har en egen Facebook side. Ved å trykke "Liker" vil du automatisk få oppdateringer når du logger på din egen Facebook konto.

Det publiseres mer på Facebook enn i våre nyhetsbrev.

 
 
 
Du er påmeldt e-postlisten til med
Meld deg av denne e-postlisten
Del nyhetsbrevet på Facebook
Tweet