Åpne i nettleser   |   Meld deg av
Facebook Twitter
logo
 

Velkommen til Pridoks nyhetsbrev nr 8

Før sommeren setter inn for alvor ønsker vi å gi dere en liten update siden sist.

Vi arbeider hardt for å levere dere en demo. I disse dager samarbeider vi med vårt designbyrå, Essenz AS i Tønsberg, vedrørende plassering av menyer og knapper etc. Det blir ganske store endringer i det dere tidligere har sett av demo-videoer.

For de av dere som har fått tilgang, vil dere se at det er gjort mange endringer. Over sommeren vil vi åpne for at flere får tilgang. 

En liten smakebit av design







Vi gleder oss til at alle skjermbildene får design og at flyten blir slik dere ønsker det ute i en klinisk hverdag.

Nye utviklere

                           
Dag Christensen, seniorutvikler             Jan-Ivar Vinje, seniorutvikler

Vi er glade for å kunne informere dere om at vi har styrket utviklingsteamet med to nye seniorutviklere. Jan-Ivar Vinje har lang erfaring fra utvikling, herunder flere år som utvikler hos DIPS og kjenner derfor godt til utfordringene rundt EPJ systemer. Dag Christensen har tilsvarende lang erfaring fra utvikling, og kommer fra stillingen som seniorutvikler hos VISMA Retail.

​​​​​​​Unilabs

Mikael Sjøgren og Jørgen Gilberg
Michael Sjøgren, Unilabs og Jørgen Gilberg, Pridok AS

Unilabs er for de fleste kjent som en stor leverandør av røntgentjenester, men de er også store på laboratorietjenester på Østlandet.

Unilabs og Pridok AS arbeider nå med en helintegrert tjeneste slik at du som lege kan rekvirere både røntgen og blodprøver i Pridok EPJ uten å måtte bruke 3. parts programmer som krever Windows. For deg vil det bety at du ikke blir bundet av Windows plattformen for å rekvirere laboratorietjenester og røntgen fra Unilabs. Vi ser at nærmere halvparten av de som har forhåndstilmeldt seg Pridok EPJ ønsker å bruke Mac.

Vi ser frem til at de andre systemene for rekvirering også tilgjengeliggjør sine tjenestekataloger på internett slik at man kan komme bort fra 3.parts programmer. Dette har de alle sagt vil komme innenfor 1-2 år, men før det vil Fürst Forum, IHR og Interactor selvfølgelig fungere i vår løsning.

Technet Consulting


Jørgen Gilberg, Pridok AS og Ernst M. Carlsen, Technet Consulting AS

Vi har primært valgt å tilby Pridok EPJ fra skytjenesten Azure til Microsoft i Holland, men for å dekke opp eventuelle krav om en norsk skytjenste har vi valgt å samarbeide med Technet Consulting og Databanken. Technet Consulting og Databanken er leverandør av skytjenester til offentlig og privat sektor i Norge. Vi vil over sommeren installere og forberede Pridok EPJ også der.

Vi ønsker dere alle en riktig god sommer!

hilsen

Pridok AS


bilde

Til orientering

Pridok AS har en egen Facebook side. Ved å trykke "Liker" vil du automatisk få oppdateringer når du logger på din egen Facebook konto.

Det publiseres mer på Facebook enn i våre nyhetsbrev.

 
 
 
Du er påmeldt e-postlisten til med
Meld deg av denne e-postlisten
Del nyhetsbrevet på Facebook
Tweet