Åpne i nettleser   |   Meld deg av
Facebook Twitter
logo
 

Velkommen til Pridoks nyhetsbrev nr 7

Vi blir nå daglig kontaktet av flere legekontorer. Alle ønsker å vite når de kan begynne å bruke Pridok EPJ. Det er gledelig å se at interessen er så stor, men ikke overraskende. Legene har lenge ventet på et system som er tidsriktig og som kan kjøres fra hvilken som helst enhet bare den har en webbrowser. 

Det hele handler om mobilitet. Våre tester viser at Pridok EPJ er hurtigere enn andre EPJ-systemer, selv om du kun har EDGE/GPRS forbindelse. Det forteller litt om hva vi snart skal presentere for dere.

Det å slippe innkjøp av servere og PC´er hver gang det kommer en oppdatering av EPJ systemene, og slippe for å tenke backup, er bare noen av fordelene med å ha en skytjeneste. 

Dere skal bare glede dere!

BuyPass

Før påsken ble vi ferdig med integrasjon av BuyPass, og vi holder nå på med vår egenutviklede meldingsutveksleren som blir en integrert del av Pridok EPJ. Dette gjør at brukerne av Pridok EPJ skal slippe å forholde seg til flere forskjellige programmer som må "snakke" sammen for at meldinger til syvende og sist kommer tilbake til behandleren. Keep it simpelt.

Fürst Forum

I går kom man til enighet med Fürst om å integrere deres Fürst Forum med Pridok EPJ, og den vil fungere på samme måte som i dag. 

Pridok EPJ utvikler en helhetlig integrert rekvireringsmodul, uavhengig av hvilken lab eller røntgentjeneste man rekvirerer. Det foregår et større arbeid med en slik løsning i Helse SørØst og Helse Midt og inntil den er klar om 8-10 mnd., må vi da i første omgang sikre en god integrasjon mot eksisterende løsninger.

Sikkerhet

Vi har engasjert et av de beste sikkerhetsfirmaer i Norge, Watchcom AS, til å kvalitetssikre sikkerheten i Pridok EPJ. Vi har sammen med Watchcom AS hatt et møte med sikkerhetssjefen i Microsoft Norge og vi har fått en gjennomgang av sikkerheten i Azure. Watchcom AS vil nå utarbeide alle rutinebeskrivelser, myndighetskontakt og "hack-teste" Pridok EPJ innenfra og utenfra. Det skal ikke reises tvil om sikkerheten ved å benytte en skytjeneste til noe så sensitivt som pasientdata og dette er et ansvar vi har sterkt fokus på.

Helsenett

Vi har også vært et fellesmøte med e-Helsedirektoratet, Norsk Helsenett og Microsoft Norge vedrørende oppkobling av en kraftig dedikert linje inn i Norsk Helsenett fra Microsoft Azure (skyen). Tekniske kompetanse på begge sider driver dette arbeidet trygt fremover. 

Våre samarbeidsparter og kommende legekontorer er svært positive til skybaserte tjenester og som "alle" rundt oss sier; "dette har vi bare ventet på skulle skje".

Prøvebrukere

Vi ønsker veldig snart å la de over 100 legekontorene som har meldt seg på få lov til å teste ut løsning, men vi må be om forståelse for at vi åpner denne mulighet når vi mener tiden er riktig. Dere skal få slippe halvferdige løsninger, men dere vil også se at nye prosessriktige endringer kommer på fortløpende.

Takket være at Pridok EPJ er svært fleksible og med dynamiske struktur, vil endringer og ny funksjonalitet løses på timer, ikke måneder, og da også være tilgjengelig for alle samtidig. Det uten at man som bruker av systemet skal behøve å gjøre noe som helst. Pridok AS tar seg av systemet for dere, så kan dere få være helsepersonell. 

Det faller på plass store biter for hver dag som går, og vi vil vise frem en så komplett løsning som mulig.

Kan vi få systemet i år?

Dette er spørsmålet vi hører flest ganger pr dag. Mange er opptatt av om de skal "slå til" på et godt oppgraderingstilbud, eller om de skal våge å vente. Til dere kan vi si: JAAAAAAAA, vår løsning blir klar til bruk i år!

Vi kommer tilbake når vi åpner opp for at dere med egne BuyPass kort kan logge på og bli kjent med løsningen.

​​​​​​​Videresent gjerne denne mailen til en kollega!


bilde

Til orientering

Pridok AS har en egen Facebook side. Ved å trykke "Liker" vil du automatisk få oppdateringer når du logger på din egen Facebook konto.

Det publiseres mer på Facebook enn i våre nyhetsbrev.

 
 
 
Du er påmeldt e-postlisten til med
Meld deg av denne e-postlisten
Del nyhetsbrevet på Facebook
Tweet